Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Waarom je altijd het deksel moet sluiten voor je het toilet doortrekt

Denk jij er altijd aan om het deksel te sluiten voor je het toilet doortrekt? Neen? Na het lezen van dit stuk vergeet je het vast nooit meer. Een tipje van de sluier: poepdeeltjes op je tandenborstel. Echt.

50 reacties

  • Jakke Troost

    6 jaar geleden
    Ook gewoon ademen kan ongezond zijn.
  • Marc Saerens

    6 jaar geleden
    Maw., de volgende die jou toilet in gebruik neemt, zit dus met jou probleem op zijn lichaam, tenzij je handschoenen voorziet, als hij de bril omhoog zet? En wat met je toiletborstel? Die hoeft niet meer om je sporen te wissen of wat? Gelukkig zijn badkamer en toilet beide in een aparte ruimte bij ons en ik poets mijn tanden niet in 't toilet.
  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    Zijn er mensen die nog altijd niet weten waarom je een bril eerst moet dichtdoen daar moet je niet voor gestudeerd hebben hoor!
  • Leo Verbeek

    6 jaar geleden
    vroeger deden we nogal wat dat heden ten dage vies en vuil en goor en onhygiënisch is. Met vandaag de dag vele ziekten en allergieën als gevolg. Toentertijd was bijna niemand ziek.
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Laat staan de toiletgebruikers die hun handen niet wassen en meteen de tandenborstel grijpen. Zalige gedachte dat men met een 'poephanden' afgedekte toiletpot moet openen... Zo kunnen we bezig blijven...