Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

5 dingen die iedere vrouw moet weten over seks

Het lijkt simpel: je trekt je kleren uit, duikt het bed in en begint eraan. Helaas ligt het in de realiteit net een tikkeltje ingewikkelder. Weten wat je wil tussen de lakens (of wat je wil proberen) is namelijk heel wat anders dan weten hoe je dat je partner duidelijk maakt.

15 reacties

  • Erik Audenaert

    6 jaar geleden
    Seks en poepen is een verschil . Als wij het willen doen vragen we altijd , kunnen we het eens doen of gaan we eens poepen ? Nooit zeggen we, gaan we eens seksen ?
  • Gerarda Joosten

    6 jaar geleden
    Ik vind dit artikel op zich al vernederend voor vrouwen! Alsof alle vrouwen een probleem hebben om een hoogtepunt te bereiken en niet weten wat hun verlangens zijn. Alsof ze ongelukkig zijn en bedrogen worden omdat ze hun sexualiteit niet weten te beleven. En vooral: "we zullen ze eens slimmer maken met een artikel" ocharme toch...
  • Juliaan Van Reeth

    6 jaar geleden
    Ik vind "seks" een eng woord. Het is verwand met het Latijnse "sectare" (snijden, verdelen). Ik heb liever dat men het van oorsprong Griekse "erotiek" gebruikt. Erotiek komt van Eros en is het symbool van universele aantrekkingskracht. Het is een trancendentaal (allesomvattend) begrip en nodigt uit tot een totaliteitservaring voor beide liefdespartners.
  • Luke Vincke

    6 jaar geleden
    Als ze iets willen weten moeten ze het me maar vragen. Ik wil ze het gerust voordoen
  • louis pippers

    6 jaar geleden
    wat voor zever wordt er toch allemaal verteld over sex en poepen elk voor zich is het beste