AP
Volledig scherm
PREMIUM
© AP

Stoffel Vandoorne voelt in Spa-Francorchamps hete adem van 18-jarige concurrent bij McLaren in de nek

Formule 1De doldraaiende transfermarkt bedreigde plots de positie van Stoffel Vandoorne, maar voorlopig is er geen vuiltje aan de lucht, meldt zijn manager.

23 reacties

  • marc vandecauter

    6 jaar geleden
    zeer juist dries marc.Men wil norris een betere tijd laten rijden dan stoffel om hun gelijk te halen.Het beste is voor stoffel dat het regent dan hebben ze tenminste de zelfde banden.Natuurlijk kunnen ze norris met bijna lege tank en stoffel met volle tank laten rijden.N u heeft hij weer rem problemen in de 1ste oefensesie tja.
  • Jef Lois

    6 jaar geleden
    Wat een omhoog gevallen jongetje ,over welke prestaties heeft hij het ? Dat hij telkens min 1/2 tot 1 sec achter Alonso stond dat hij steeds achteraan reed of over welke prestaties heft hij het? Wat een klungelaar niks bewezen en dan zulke grote woorden maar één ding is zeker hij weet dat hij moet vertrekken en zeker als Norris een beter tijd gaat rijden als hij . Terecht naar de uitgang.
  • Stijn Everaerts

    6 jaar geleden
    Laat Stoffel maar netjes naar een ander team gaan. McLaren is dood, net zoals Williams. Reincarnatie zal wel een lagere diersoort worden gezien hun omgang met hun drivers de laatste jaren. Zelfs Sauber zou beter zijn, een stabiele omgeving waar racen prioriteit is ipv amerikaans geprul.
  • Jan Lanclus

    6 jaar geleden
    steeds maar zeuren? Heb Stoffel nog nooit horen zeuren, zeer loyale piloot maar wordt daarvoor niet beloond.
  • Jan Willems

    6 jaar geleden
    Elk team wil graag een goede coureur hebben, maar daar zijn er niet zo veel van. Vandoorne zit niet in de categorie talent die begeerd wordt. Steeds maar zeuren over dat ie slecht materiaal heeft of andere excusen dat ie niet meer in F1 aan de bak komt begint hilarische vormen aan te nemen. Als ie echt zo goed was zouden top teams interesse hebben, maar dat hebben ze niet.