Voormalig Amerikaans president Barack Obama komt eind september dan toch niet naar technologiebeurs SuperNova in Antwerpen.
Volledig scherm
Voormalig Amerikaans president Barack Obama komt eind september dan toch niet naar technologiebeurs SuperNova in Antwerpen. © AFP

Duur en moeilijk te beveiligen: Obama komt dan toch niet naar Antwerpen

De voormalige Amerikaanse president Barack Obama komt dan toch niet naar Antwerpen. Hoewel technologiebeurs SuperNova een ruim budget ter beschikking heeft, zijn de onderhandelingen met Obama's entourage afgesprongen.

50 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    Als hij zijn onzin maar in eigen land verkoopt. Hij heeft in zijn termijn totaal niks gedaan voor de gewone man of vrouw. Nu probeert hij zoals die vrouwenloper Clinton zich nog meer te verrijken door met zijn onzin en fabeltjes in andere landen te gaan verkopen.
  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    dretie munkies oei oei oei Antwerp hater? Alleen om te komen eten en drinken? En nadien Antwerpen afbreken? Zielig mens.
  • dretie munkies

    6 jaar geleden
    Waarom zou hij in godsnaam naar Antwerpen moeten komen terwijl er in België zoveel andere steden zijn die aantrekkelijker zijn op alle gebied ? Gent, Brugge, Spa, Durbuy, Namur, enz
  • An Vanden Bossche

    6 jaar geleden
    Lees: hij vraagt te veel geld om hier te komen.
  • Jean West

    6 jaar geleden
    Wie zou al de politie dan moeten betalen terwijl hij zich in België verplaatst de Belgische belastingbetaler en niet diegenen die hem naar Antwerpen zouden halen.