Amerikaans president Trump krijgt het wel erg benauwd van Muellers 'heksenjacht'.
Volledig scherm
Amerikaans president Trump krijgt het wel erg benauwd van Muellers 'heksenjacht'. © AFP

Robert Mueller: de nagel aan de doodskist van Trumps voormalig campagneteam

Michael Cohen en Paul Manafort zijn de laatste twee leden van het voormalige campagneteam van Trump die werden veroordeeld door speciaal aanklager Robert Swan Mueller lll. Dat zet de teller op zeven. Bovendien maakt de bekentenis van Cohen het president Trump wel erg moeilijk. De tijdlijn van Muellers 'heksenjacht' ziet er zo uit. 

16 reacties

  • Dirk Van Brussel

    6 jaar geleden
    Wat ik niet versta van Trump, als hij onschuldig is, waarom is hij dan zo gekant tegen het onderzoek. Enkel dat kan hem witwassen.
  • guido Bervoets

    6 jaar geleden
    Tja, wat kun je verwachten van een presidentskandidaat die tijdens zijn kiescampagne al pochte dat als hij iemand op straat zou neerschieten hij daar zonder problemen mee weg zou komen. Waarschijnlijk heeft Trump gedacht dat hij op dezelfde manier het land zou kon besturen zoals hij zijn zaken bestiert - met dubieuze contacten, smeergeld, frauduleuze advocaten en raadgevers, witwaspraktijken en regelrecht gesjoemel.
  • guido Bervoets

    6 jaar geleden
    Van zijn campagneteam blijft niet veel meer over als ze allemaal in de gevangenis zijn beland. En dan zijn er nog mensen als zijn schoonzoon Kushner die ze een tijdje zijn vertrouwenspositie hebben ontnomen en Jeff Sessions die ze uit het onderzoek hebben moeten houden omdat hij zelf had gelogen over zijn contacten met de Russen. Fraai boeltje sjoemelaars had Trump daar rond zich verzameld en daar moet je toch wel oliedom voor zijn als je president wil worden.
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Dit is genieten.
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    ...Peter Strzok: FBI-agent die het rapport maakte dat Clinton vrij pleitte in het dossier van de moord op US-ambassadeur Stevens (ter herinnering: Clinton was gewaarschuwd voor een moordpoging, maar ze deed niks). Nadien werd Strzok door Mueller in dienst genomen als 1 van de 17 speurders naar “de Russische connectie”, tot uitlekte dat Strzok tegelijk haatreacties postte over Trump.