BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Grote brand in Brusselse woontoren geblust

De brand die deze namiddag ontstaan was op het dak van een woontoren in Evere, is volledig geblust en de evacuatie van het tien verdiepingen tellende gebouw is opgeheven. Dat meldt de Brusselse brandweer. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. 

7 reacties

  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    Bij zulke dak werken steeds water nabij hebben Elke week staat ergens een dak in brand +werk gedaan water uitgieten op dak zo alles blust indien nog iets smeult Velen zijn niet goed opgeleid in onze scholen tot ramp van wie hen werk wil geven!!
  • boumba boumboula

    6 jaar geleden
    werk in zwart zonder diploma ja hier se je ziet het wat het opbrengt ?
  • Rudi Vlaminck

    6 jaar geleden
    En zoals zo dikwijls heb ik daar een staaltje gezien van de domheid en de luiheid van politie. Straat werd nodeloos afgesloten voor die brand die overigens aan de andere zijde van het gebouw was. Het verkeer (spitsuur) kon daar gemakkelijk langs. Op de koop toe vond die agent die op het kruispunt met de Leuvenssteenweg tegen zijn wagen stond het te vermoeiend om het verkeer in goede banen te leiden.
  • Luciano van As

    6 jaar geleden
    Toch ook maar ineens die werkmannen checken, tien tegen 1 zwartwerkers, die geen lap kennen van hoe je een dak moet leggen...
  • John Doe

    6 jaar geleden
    Flat, geen woontoren