Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Zweven is verboden bij Club Brugge: Leko luidt alarmbel en slachtoffert Cools

Club Brugge’t Is tegenwoordig één grote goednieuwsshow bij Club Brugge. Dankzij de uitstekende competitiestart ­regent het contractverlengingen en uitnodigingsbrieven voor ­nationale elftallen, én de Champions League staat voor de deur. In het feestgejoel ruikt Ivan Leko onraad en dus luidt hij de alarmbel voor het duel met Lokeren vanavond. "Dit is een héél gevaarlijke situatie."

17 reacties

  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Maar zonder trekker gaat die zwever wel niet op hé. Benieuwd hoe lang die zal boven blijven. What goes up must come down !!
  • marc ledure

    6 jaar geleden
    Jan Boden!!!! Wij moeten onze club niet verkopen hè om iets te kunnen kopen.En een zweefvliegtuig of ballon kost geen geld hè het verbruikt niets. HA HA HA .
  • Roger Forier

    6 jaar geleden
    Alleen binnen de 16.......mag er lustig op los gezweefd worden....!
  • Straight on No way back

    6 jaar geleden
    Cools zweeft idd soms naast en uit zijn schoenen, als hij niet beseft dat hij 100% prof is zal hij de rekening cash voorgeschoteld krijgen! Dus Dion minder naar de clubs of dancings gaan jong, zo zijn er velen al de revue gepasseerd die het niet konden laten met grote gevolgen!
  • Maria Nuytkens

    6 jaar geleden
    Leko is een simpele geest, GEEN mensenkennis en kapotmaker van Belgische spelers. Liever nen hollander die zgz bij CITY kon spelen ……..en in holland opzij gezet is ?????? Ikke wille mooie footbal berenge maar moete keduld hebbe …. allez joeng.