© Photo News

Ondanks blessure wel goed nieuws voor Steven Defour bij Burnley

Hij mag dan al meer dan een half jaar aan de kant staan met een zware knieblessure, vrijdag volgde er wel goed nieuws voor Steven Defour. Zijn club Burnley licht de optie in het contract van de Belgische middenvelder met een jaar, waardoor Defour vastligt tot 2020.

wic

Defour maakte indruk bij Burnley tot hij begin dit jaar uitviel met een blessure. Sindsdien had de club de contractbesprekingen op de lange baan geschoven, maar vandaag maakte de Engelse eersteklasser alsnog bekend dat het de Belg langer aan zich bindt.

Voordat Defour de overstap naar de Engelse Premier League maakte, kwam hij uit voor Anderlecht, Porto, Standard en Racing Genk. Hij speelde ook meer dan vijftig keer voor de Rode Duivels, maar de zware blessure die hij opliep noopte hem afscheid te nemen van de nationale ploeg. Hij hoopt op die manier langer te kunnen blijven spelen op clubniveau.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer