Donald Trump en zijn toenmalige campagnechef Paul Manafort in 2016
Volledig scherm
Donald Trump en zijn toenmalige campagnechef Paul Manafort in 2016 © REUTERS

Ex-campagnechef Trump gaat meewerken aan onderzoek naar Russische inmenging bij verkiezingen

BuitenlandPaul Manafort, de voormalige campagnedirecteur van de Amerikaanse president Donald Trump, heeft een schikking getroffen met speciaal aanklager Robert Mueller. Dat melden verschillende Amerikaanse media op gezag van gerechtelijke documenten. Hij zou dinsdag bij het begin van zijn proces in Washington D.C. schuldig pleiten, zo klinkt het. In ruil zal Manafort meewerken met Mueller in het onderzoek naar Russische inmenging bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

21 reacties

  • David Wittenberg

    6 jaar geleden
    Een IQ van 156? Man man man. Is ten eerste fake news. En dat heb ik niet eens moeten fact checken om te zien dat dat onmogelijk is. Hij praat zoals een zes jarige. Er is geen info over zijn eigenlijk IQ, maar het zou mij niet verbazen moest het onder de 100 zijn.
  • Gilles Standaert

    6 jaar geleden
    marc verleysen u vergeet nog Uranium one.
  • Wesley Gevaert

    6 jaar geleden
    Mueller for the win!
  • ingrid mertens

    6 jaar geleden
    Dump TRUMP!!
  • Erwin De Jaeger

    6 jaar geleden
    Gaat dat nu eindelijk es stoppen met díe zever?? Er is idd inmenging geweest van de Russen Dat is al meer dan genoeg gezegd en bewezen geweest! Ze smijten daar blijkbaar graag véél miljoenen om getuigen of wat dan ook in kaart te brengen! Het is algemeen geweten dat , met medeweten van de clown trump, dat zijn zoontje afspraken had met een Russin en de rest hebben we al honderden keren gehoord! Djeezes, die zak gelooft alleen maar zijn eigen leugens!!