De Freine
Volledig scherm
© De Freine

Zeven klanten van tienerprostituee (15) voor rechter: "Op de foto's ziet ze er 20 uit"

Zeven klanten van een 15-jarige tienerprostituee worden voor de correctionele rechtbank van Antwerpen vervolgd voor aanranding van de eerbaarheid. Vier van hen hadden nog een gunstig strafblad en hoorden acht maanden cel tegen zich vorderen, eventueel met uitstel. Voor de vijfde, die al meermaals veroordeeld werd, eiste de procureur één jaar effectief. 

121 reacties

  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    Een meisje van 15 kan een anatomie hebben van een vrouw maar blijft toch nog wel een kind tussen de oren, een kind dat blijkbaar soms tegen zichzelf dient beschermd te worden tot haar 18 jaar.
  • Alain Bibendum

    6 jaar geleden
    Als de pooier echt wil "tricheren" met haar leeftijd zal hij wel zorgen voor een fake ID. Trouwens in het milieu is anonimiteit van belang dus zullen de meeste hoeren zowiezo weigeren om hun ID te tonen, ongeacht hun werkelijke leeftijd, om hun identiteit te beschermen. Anderzijds als de "klanten" gevaar lopen zullen ze misschien voorbij gaan naar "rijpere" vrouwen.
  • Anneleen Casteels

    6 jaar geleden
    Mannen zouden beter stoppen met hoerenlopen. Het is een misdaad tegen vrouwen. Waar zit dat gezond verstand. Ze kunnen beter daten of een one night stand houden dan DIT.
  • Serge Surmont

    6 jaar geleden
    Die rechter is het noorden kwijt! Natuurlijk kan hij als rechter vragen dat een persoon zich identificeert. Een gewone burger heeft niet de macht te eisen dat iemand zich identificeert! Natuurlijk als je op hoerenbezoek gaat kan je vanaf nu de hulpdiensten bellen met het verzoek een ID check te doen. Ik denk dat de goesting zo over is... Hahaha
  • Kceetje Cleymans

    6 jaar geleden
    Nady Gauty dat is gewoon naïef. +45 mannen die +16 zoeken die haal je dagelijks in dit mooie Vlaanderen me hopen van internet en consorten. Pooiers oppakken