Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Wetenschappelijk bewezen: mensen die hun bed opmaken zijn gelukkiger én hebben meer seks

Net zoals er dag- en nachtmensen bestaan, heb je mensen die steevast hun bed wel of net niet opmaken. En uit een nieuw onderzoek blijkt dat die gewoonte heel wat vertelt over je persoonlijkheid. Maar niet alleen dat, ook je productiviteit en ja, zelfs je seksleven worden erdoor beïnvloed.

19 reacties

  • Danielle Duym

    6 jaar geleden
    Waar halen ze het toch vandaan... Ik heb al jaaaaren geen interesse in seks en ik ben, omwille van familale redenen, alles behalve gelukkig. Toch maak ik elke dag mijn bed op omdat ik van orde hou en dat het mij nog geen 30 seconden tijd kost. De voorwaarde is wel dat je je, je bed eerst een halfuurtje goed laat verluchten.
  • Benny Coomans

    6 jaar geleden
    waar sommigen hun toch mee bezighouden? waarschijnlijk zeer ongelukkige mensen die geen seks hebben.
  • Koenraad Verstraeten

    6 jaar geleden
    En als de frequentie nu zo hoog ligt dat het eigenlijk niet eens de moeite is om steeds dat bed te gaan opmaken? He?! Wat zegt dat ridicuul onderzoekje daarvan?? Gepensioneerde militairen en psychologen zijn blijkbaar niet de beste "stuurlui".
  • Marco Maerten

    6 jaar geleden
    Bed opmaken =tijdrovend.Enkel nodig bij vernieuwen linnen. Reken uit: bed opmaken,pakweg 4min/dag=per jaar iets meer dan gedurende 24 uur! Op die vrijgemaakte 24 uur heeft men tijd voor pakweg 48 vrijpartijen.
  • Jean De Grande

    6 jaar geleden
    Ge moet met iets uwe boterham verdienen hé nele. Alleen is het een schande dat ge de (meestal nog gelogen) mening van 2000 Amerikanen een wetenschappelijk bewijs noemt. Wordt gij betaald per lijn of per click?