Verdacht overlijden van dakloze man in Brussel, parket opent onderzoek

© BELGA

Het Brusselse parket heeft een gerechtelijk onderzoek geopend naar het verdacht overlijden van een dakloze man. Dat meldt het parket maandagavond. Het lichaam van het slachtoffer werd maandagnamiddag aangetroffen op de Keizerlaan in Brussel. Voorlopig kon de man nog niet geïdentificeerd worden.

gjs

Het lichaam van het slachtoffer werd maandagnamiddag door getuigen aangetroffen in een houten kot op de Keizerlaan. Die verwittigden daarop de politie.

“Er werd meteen een perimeter ingesteld omdat er aanwijzingen waren dat het om een verdacht overlijden ging”, zegt parketwoordvoerster Ine Van Wymersch. “Zo waren er onder meer uiterlijke tekenen van geweld op het lichaam van het slachtoffer. Het parket heeft een wetsdokter aangesteld en het labo van de federale politie ter plaatse gevraagd om de nodige vaststellingen te doen. Ook werd een onderzoeksrechter gevorderd.”

“Een onderzoek naar feiten van doodslag is lopende om de precieze omstandigheden van het overlijden na te gaan”, aldus nog het parket. “In de huidige stand van het onderzoek kon nog geen verdachte worden gearresteerd.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen