"Saelemakers moet eens op de 10 spelen"

2 reacties

  • didier de coster

    6 jaar geleden
    te goed voor de nekken van anderlecht, zal daar rap weg zijn en maar best ook voor zijn carriere, echt goede speler, is dat een jeugdspeler van anderlecht ?? wie weet dit
  • Willem van Gullik

    6 jaar geleden
    Laat Saelemakers in een Vlaamse ploeg spelen. Wat doet hij bij een franstalig ploegje? In een franstalige stad waar Vlamingen uitgespuwd worden? En hoe is het mogelijk dat daar nog steeds Vlaams klapvee op de tribunes staat? Idem in Luik.
  1. “Verschaeren is het lichtpunt bij Anderlecht”
    VISTA!

    “Verschae­ren is het lichtpunt bij Anderlecht”

    “In principe staan er genoeg offensieve spelers van Anderlecht op het veld. Je hebt Santini, Bakkali en Bolasie als de drie aanvallers”, vertelt Marc Degryse. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert pikt in: “Maar ze hebben minstens evenveel defensieve opdrachten als offensieve.” Opnieuw Degryse: “Ze hadden toch meer balbezit dan Antwerp, maar ze deden er te weinig mee. Dat is al lange tijd een probleem. Bakkali brengt te weinig, Zulj hebben we niet gezien. Bolasie ook niet, maar die maakt de winning goal. Verschaeren is gewoon het lichtpunt.”
  2. VISTA! met Yannick Ferrera als centrale gast: “Word jij warm als je elke week naar Antwerp moet kijken?”
    VISTA!

    VISTA! met Yannick Ferrera als centrale gast: “Word jij warm als je elke week naar Antwerp moet kijken?”

    Er viel flink wat na te kaarten over het voetbalweekend in de Jupiler Pro League. Geen betere plaats daarvoor dan VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports. Yannick Ferrera was de centrale gast. Ferrera zag zijn ex-ploeg Sint-Truiden alweer een prima zaak doen. Na hun zege tegen Charleroi van gisteravond delen de Kanaries de derde plaats met Standard en Antwerp. Behalve Ferrera namen ook Niels Poissonnier, de Club Brugge-watcher van Het Laatste Nieuws, en Proximus-analist Wesley Sonck plaats rond de VISTA!-tafel. Moderator Niko Lainé leidde het gesprek in goede banen.