Thomson Reuters
Volledig scherm
© Thomson Reuters

Honden zitten angstig opgesloten in kooi tijdens storm Florence. Gelukkig is hun redding nabij

OrkaanOpgesloten in een kooi, met de voorpoten tegen het hek uit angst voor het almaar stijgende water: zo troffen reddingswerkers gisterenmiddag enkele honden aan in Leland (North Carolina). Het filmpje van hun redding is al meer dan drie miljoen keer bekeken. De passage van de orkaan Florence heeft inmiddels al aan minstens 23 mensen het leven gekost.

29 reacties

  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Overstromingen zullen frequenter en groter of erger worden. Een stevig platform kan al wonderen doen voor mens en dier. Iemand gaat zo'n constructie toch bedenken, ontwikkelen en zelfs verkopen. Uiteindelijk zullen met jaarlijkse schade, mensen uit bepaalde gebieden wegtrekken. Wat als een dierentuin snel stijgend water krijgt ? Ik mag er niet aan denken.
  • ingrid mertens

    6 jaar geleden
    Groot gelijk Ine!! Dank u helden!!
  • Ine Meekers

    6 jaar geleden
    Als je weet dat er een orkaan op komst is, zet een "normaal"mens die een beetje hart heeft z'n honden van tevoren binnen! Honden horen sowieso niet buiten in een kooi te zitten! Deze mensen hun honden worden beter geplaatst bij mensen die wel van dieren houden! SCHANDALIG!!! Arme beestjes!!!
  • Annelies Vandenbroeck

    6 jaar geleden
    Tony Alsup is een held en een ware dierenvriend.
  • Annelies Vandenbroeck

    6 jaar geleden
    Mijn grootste vrees bewaarheid, die monsters laten hun dieren gewoon achter om te verdrinken. Hoe smerig kan je zijn. En haal aub deze dieren nu ook uit het water na hun loslaten want er zijn daar alligators. HELP DAAR ALLE DIEREN AUB Ik zou mijn beestjes nooit in de steek laten.