Photo News
Volledig scherm
© Photo News

FT België (24/09). Perbet riskeert zware schorsing - videoref krijgt eerste keer volledig negatief rapport

Hoelang ligt die bepaalde middenvelder in de lappenmand? Wie moet toekijken vanop het strafbankje? En welke zomeraankoop moet het waarmaken? Al het grote en minder grote nieuws over de Belgische voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk België.

23 reacties

  • Werner Gielis

    6 jaar geleden
    wat baten kaars en bril als de blinde bruhhe-supporters de waarheid niet willen zien dat hun ploegske altijd word bevoordeeld en dit dankzij de corrupte (?) voorzitter, die zelfs een steward mag slaan zonder er ooit voor gestraft te zijn, terwijl er al voor minder stadionverboden zijn uitgesproken voor supporters van andere (lees kleinere) ploegen, dus word wakker !
  • Karel Belmans

    6 jaar geleden
    De VAR had meermaals moeten in actie geschoten zijn! Ik zag drie zware overtredingen zonder een rode kaart vanwege de scheids en zonder tussenkomst van de VAR! Welk nut heeft de VAR dan nog? Enkel om buitenspelfases te beoordelen?
  • Freddie HEREMANS

    6 jaar geleden
    Frans De Rouck, je ijlt. Jij ook al met je Verhaeghe corrupt ? Besef je wel welke smaad je uitbrengt ? Dat een oude man als jij zich zo verlaagt tot het puur beledigen van mensen louter op basis van verdachtmakingen en zonder ook maar 1 steekhoudend argument, verdient voor de Rechtbank geroepen te worden.
  • Straight on No way back

    6 jaar geleden
    het is alsof de eigenaar van Sirkul Monaco zelf olie had gedronken! nu beseft hij pas wat een stelletje ongeregeld hij gekocht heeft! hahaha hij zou beter zaterdagavond ook eens komen kijken en dan zou hij ten minste het ECHTE Brugge aan het werk zien met name CLUB BRUGGE.
  • dretie munkies

    6 jaar geleden
    Als de VAR goed toekijkt zullen ze Harbaoui haast iedere wedstrijd van het veld moeten sturen ! Dit is echt een tweede Fellaini ! Charleroi zou moeten content zijn als Perbet een lange schorsing krijgt : die man heeft gewoon geen plaats in de ploeg !