© Kaffe

Bruin is het nieuwe zwart: zo draag je de trendkleur van het najaar

Als het van de modeontwerpers van Chloé, Fendi en Rochas afhangt, hullen we ons dit najaar van kop tot teen in één kleur. Vergeet 50 shades of grey, dit najaar kleurt de je garderobe bruin. Van brons tot cognac en diepbruin: door de juiste tinten te combineren kom je tot een allesbehalve saai resultaat!

cityfashion

Ga all-in met een volledig bruin ensemble

Voor wie niet van gulden middenwegen houdt, is er de bruine hoofdweg. In feite hoef je hiervoor slechts rekening te houden met één regel: zorg ervoor dat de tinten bruin voldoende verschillen. Hoewel kostuums ook dit najaar helemaal on trend zijn, kan een volledig bruin kostuum al snel wat veel van het goede zijn. Kies daarom voor een outfit met een donkere én lichte tint bruin.

Zware heupen of niet overtuigd dat donkerbruin goed bij je huidkleur past? Dan draag je het donkerste kledingstuk best onderaan, dus als broek of als rok.

Kies voor je accessoires voor een warme cognac-tint: die combineer je moeiteloos met andere tinten bruin.

Zwart gecombineerd met bruin

Perfect voor wie nog geen afscheid wil nemen van zwart. Donkerbeige en roesttinten kun je makkelijk combineren met zwart, maar ook met donkerblauw, kaki, bordeaux en okergeel!

Perfectie zit in de (bruine) details

Geen fan van bruine kledingstukken? Dan kun je nog steeds voor bruine accessoires kiezen. Cognac-kleurige schoenen en handtassen combineer je met bijna elke kleur. Met bordeaux, okergeel of flessengroen bijvoorbeeld, stuk voor stuk kleuren die dit najaar al dan niet letterlijk naast bruin in de kledingrekken hangen!

Dit zijn de vijf schoenentrends voor het najaar

© Tango

Van lieflijke strikjes tot stoere cowboylaarsjes en dierenprints: elk excuus is goed om nieuwe schoenen te kopen.

Wild wild west

De cowgirls maakten dit voorjaar al furore en hebben dit najaar dezelfde plannen. Nieuwe schoenen die je meteen al kan dragen onder je zwierige zomerjurkjes? Cowboylaarsjes!

Take a bow

Van sneakers tot muiltjes: een strikje in alle vormen en maten doet dit najaar een voorzichtige maar oh zo elegante intrede.

Bouncy sneakers

Britney Spears is terug, crop tops waren deze zomer niet weg te denken uit het straatbeeld en nu zijn ook de bouncy sneakers met dikke zool terug: de nineties zijn officieel terug van ver weggeweest. Gespot op de catwalk van Balenciaga en Louis Vuitton, binnenkort ook aan jouw voeten?

Bruin is het nieuwe zwart

Bordeau, wijnrood en okergeel vormen dit najaar één van de meest toonaangevende kleurenpaletten in de kledingrekken. En welke kleur schoenen kun je daar beter mee combineren dan bruin? Van donker cognac tot brons en diepbruin: met deze kleur zit je dit najaar altijd goed.

Jungle fever

In modeland regeert niet de leeuw, maar wel het luipaard, mét een slang aan zijn zijde. De leopard print is net zoals vorig jaar weer van de partij, maar deze winter komt ook de slangenprint terug de kop opsteken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer