Facebook/Corey Lewis
Volledig scherm
© Facebook/Corey Lewis

Vrouw stuurt politie af op zwarte babysitter met twee blanke kinderen

Zwarte babysitter Corey Lewis uit de Amerikaanse staat Georgia kreeg zondagnamiddag de politie op zijn dak nadat hij buiten gezien werd met twee blanke kinderen. Een argwanende vrouw viel hem en de kinderen eerst bijna een uur lang lastig en belde daarna het noodnummer. Dat melden Amerikaanse media. Het gezelschap mocht beschikken nadat ook de ouders bevestigden dat Lewis wel degelijk met hun toestemming op hun kinderen paste.

15 reacties

  • Ivan Willems

    6 jaar geleden
    Paar weken terug nog hier neergepend. Amerikanen worden met de dag zotter en zotter. Beklagens waardig daar in de VS. Psychiaters moeten daar overwerken denk ik. Niet te doen.
  • Maria Leten

    6 jaar geleden
    Er zijn toch oerdomme mensen op de wereld. Die zwarte man heeft toch niets misdaan waar moeit die vrouw zich mee
  • Francois Peters

    6 jaar geleden
    Een man als babysit is al uitzonderlijk een zwarte man zonder bijhorende vrouw en dan nog met blanke kinderen is nog uitzonderlijker deze vrouw was oprecht bang dat er iets niet in de haak was om haar nu zo hard aan te pakken vind ik een sterk staaltje van hypocrisie ook ik zou twee keer kijken als ik zoiets zou zien en gegarandeerd vele anderen ook
  • Stavros Kanakaris

    6 jaar geleden
    Racisme is relatief?
  • Lien Merens

    6 jaar geleden
    Dus: moest dat een blanke man zijn (Dutroux bv) dan zou die vrouw na 'waarom zou niet alles oké zijn?' het gewoon opgegeven hebben? Over pure racisme en vooroordelen gesproken! Nog steeds niet geleerd dat alle huidskleuren, alle lagen van de bevolking (zie 't voetbalschandaal dat nu actueel is) en alle leeftijd rotte appels (kunnen) bevatten?