Leen Belpaeme
Volledig scherm
© Leen Belpaeme

Bart Tommelein verbindt zich aan CD&V en start gesprekken op in Oostende

Bart Tommelein is gesprekken opgestart met CD&V-voorzitter Cyriac Borloo om een coalitie te vormen. Hij liet achteraf weten dat Open Vld en CD&V samen willen werken in de toekomst, welke stappen er ook nog genomen worden. Tommelein bindt zich daarmee vast aan de CD&V en maakt duidelijk dat hij niet van plan is om in een paars-groene coalitie te stappen, zoals sp.a en Groen zouden willen. 

12 reacties

  • Joan Lute

    6 jaar geleden
    Als ze nu groen eens voor een voldongen feit zetten ? Ofwel groen ofwel Vlaams belang in de coalitie. Zo kan groen zelf kiezen of ze verantwoordelijk willen zijn voor een breuk in het cordon. Natuurlijk houd niets hen tegen verantwoordelijkheid te tonen en samen met open VLD, cd&V en N-VA aan iets moois te beginnen.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Foei, Tommelein foei, niet Oostende is belangrijk maar het postje net zoals in Gent . Als dat de tactiek van VLD is nog eens foei, das oude politiek met vuile handen .
  • Bruno Zonnekeyn

    6 jaar geleden
    Ik versta Groen niet in Antwerpen. Ze roept en tiert dat de Antwerpenaar heeft gekozen voor het groene project. Denkt ze nu echt dat de Antwerpenaar tevreden zal zijn met haar stugge houding tegenover BDW. Het zou beter zijn naar haar kiezers te luisteren die nu gezonde lucht en dies meer willen. Ga praten en probeer dan toch om de grootst kwetsbare aangehaalde punten te realiseren. Speel niet de madame NON van Antwerpen (Vlaanderen). Doe er iets mee, met uw verkozen stemmen.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Proper Groen en blauwzwarte neoliberalen die het spel vuil spelen en de samenleving en de wereld om zeep helpen. Dat kan toch niet goed samen gaan. Dan kan je nog beter met de N-VA samen werken. In Gent ook als ze daar Bracke een leiband aandoen.
  • patrick bosmans

    6 jaar geleden
    meneer Tavernier en meneer Wouters vergissen jullie je niet. Dacht dat het hier over Oostende gaat, en niet over Gent waar er een kartel spa-groen is ??? In Oostende de Stadslijst en groen een eigen lijst. Wat zitten jullie hier dan te zeveren. Verkoop je anti commentaar aan de toog aub.