Man probeert treinbegeleidster te verkrachten

© Federale Politie

De politie en het parket van Hoei zijn op zoek naar een man die op 16 september rond 23.10 uur geprobeerd heeft een treinbegeleidster te verkrachten op lijn 125 tussen Namen en Luik. De verdachte is in het station van Statte opgestapt, en heeft de trein weer verlaten in Hoei.

De jonge treinbegeleidster werd in de buurt van het station van Hoei op de trein het slachtoffer van geweld. Na de feiten had de NMBS bevestigd dat een intern onderzoek was opgestart, maar gaf toen geen informatie over de aard van de feiten. Volgens het opsporingsbericht van de politie, dat verspreid werd op vraag van het parket van Luik, afdeling Hoei, heeft de man de vrouw dus proberen te verkrachten.

“De verdachte is ongeveer 25 jaar oud, 1.85 meter lang en normaal gebouwd. Hij heeft lichtbruin haar en een baard. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een gebleekte blauwe jeans en een grijze T-shirt met vooraan een opschrift”, klinkt het in het opsporingsbericht.

Volgens RTLinfo werd de treinbegeleidster betast door een dronken passagier, maar slaagde ze er in Hoei in om van de trein te stappen.

Herkent u deze persoon of heeft u meer informatie, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800-30.300. U kunt getuigen via opsporingen@police.belgium.eu.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen