© if

© ISOPIX

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Laura Tesoro komt cast ‘40-45’ versterken

Zolang de kaartjes over de toonbank vliegen – en dat doen ze – verlengt Studio 100 zijn succesmusical 40-45. Om dat leefbaar te houden voor hoofdrolspelers Clara Cleymans en Nathalie Meskens, krijgen ze versterking van Laura Tesoro (22).

bpr

Al 340.000 verkochte tickets. Alstublieft. De rush op spektakelmusical 40-45 is nog niet gaan liggen, maar de puike topscore van voorganger 14-18, die finaal afklokte op 335.000 kaartjes, is nu al verbroken. Dat aantal is goed om de voorstellingen gevuld te krijgen tot en met 24 maart, maar Studio 100 gaf eerder aan “in te tekenen op verlengingen zolang er vraag is bij het publiek”. De kans is dan ook bijzonder groot dat binnenkort alvast april aan de kalender wordt toegevoegd.

Om die verlengingen ook logistiek te kunnen bolwerken, wordt de cast uitgebreid. Tot nu toe zijn ­Clara Cleymans en Nathalie Meskens afwisselend te zien in de vrouwelijke hoofdrol van Sarah, maar vanaf 13 februari komt daar Laura ­Tesoro bij. “Voor mij is dat een terugkeer naar het begin, want ik debuteerde tien jaar geleden in de musical Annie. Noem het gerust nostalgie. Ik heb dus niet lang moeten twijfelen”, zegt ze.

Tesoro, die momenteel ook als jurylid te zien is in The Voice Kids, lijkt alomtegenwoordig en van alle markten thuis. “Toch heb ik mijn keuze al gemaakt: ik ben presentatrice en zangeres. Ik werk voor tv en zing, dat is de richting die ik uit wil. Maar als ik een buitenkansje zie en het valt te combineren met de rest van mijn agenda, neem ik het er graag bij. Zoals 40-45. Van zulke zijsprongetjes steek ik nog wat op ook. Of ik niet bang ben dat mensen mijn hoofd beu zullen raken? Iedereen kiest er zelf voor of hij kijkt of komt kijken, hè.”

Info: www.40-45.live

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER