© Olivier Matthys

Presentatoren Radio 2 staan uur buiten door storing: “Gelukkig toch nog half uurtje radio kunnen maken”

Het is moeilijk ochtendradio maken wanneer je simpelweg niet binnen kan in het radiogebouw. Dat ondervonden Sharon Slegers en Dennis van den Buijs van Radio 2 Antwerpen vanochtend aan den lijve. Een uur lang konden ze niet binnen, waardoor er van hun ochtendshow niet veel meer overbleef.

nkdr

“Het was even schrikken toen ik Sharon om 5 uur buiten aan onze deur zag staan”, vertelt Dennis in een filmpje dat de twee op Facebook plaatsten. Sharon voegt eraan toe dat ze wel honderd keer haar badge voor de deur gehouden had, maar dat die niet wilde openen. Er bleek een zekering gesprongen te zijn waardoor de toegang voor iedereen afgesloten was.

Omstreeks zes uur kwamen ook nieuwslezers Els en Kristel aan, die op Facebook even later hoopvol aankondigden dat ‘de man met de boor’ op komst was. Die zou hen eindelijk weer kunnen binnenlaten.

Presentatrice Sharon Slegers was al verkouden, “en nu zeker”, vertelt ze aan onze redactie. “Echt, ik was bevroren. Zo vroeg opgestaan en dan niet binnen kunnen. Gelukkig hebben we toch nog een halfuurtje radio kunnen maken.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER