Wesley Moraes.
Volledig scherm
Wesley Moraes. © BELGA

Vrijspraak van Wesley en co stuit op rebellie bij clubs: “Als een bom gooien op een gebouw dat al plat ligt”

Jupiler Pro LeagueHet einde van de soap rond de indicatieve tabel is een knaller. Door procedurefouten gaan Wesley, Carcela en Ocansey definitief vrijuit. Dat stuit op rebellie bij clubs: “We zijn gedegouteerd.”

192 reacties

  • frankie bressinck

    5 jaar geleden
    Als Standard nu eens slim is en gewoon zegt we schorsen Carcela voor 2 wedstrijden om alzo die uitspraak te staven dan zouden ze eens iets goed doen! Op Moeskroen was hij trouwens de slechtste van 't veld!!
  • bob jansens

    5 jaar geleden
    Als Wesley vrijgesproken is, hoe gaat de bond Club Brugge dan vergoeden voor die 2 wedstrijden dat Wesley dan onterecht geschorst was? De realiteit is dat Wesley 2 matchen + 81minuten (rode kaart in minuut 9) verplicht aan de kant stond. Dit is misschien niet zwaar genoeg, maar is zeker niet ongestraft. Ter vergelijking: Carcela heeft slecht 6 minuten verplicht aan de kant gestaan...
  • Pieter De Koninck

    5 jaar geleden
    Die Bayat moet vooral zijn mond houden
  • J. H.

    5 jaar geleden
    Ipv in beroep te gaan hadden de clubs hun speler beter zelf even geschorst. Dat zou pas een initiatief zijn!
  • Bart Vermeulen

    5 jaar geleden
    Gooi die oude gepensioneerde Bobo's uit dat bondsgebouw, ze zitten daar voor eten/drinken, een babbel voor de eenzame oude dagen mee te doden en nog een mooie bijverdienste ook schandalig genoeg en maken zatte wetten en meer is dat niet en daarna strompelen ze weer naar huis naar hun saai kot... Is dat normaal voor ons voetbal?