Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Ardennes-Etape
Volledig scherm
© Ardennes-Etape

5 geheime topadressen in de Ardennen: minikasteel, spoorweghuisje, romantische boschalet, statig dorpshuis of luxewellnessvilla

Wat écht telt in je leven, is onvergetelijke ervaringen verzamelen. Samen met je lief, je gezin, je vrienden of drie generaties van je familie leuke herinneringen opbouwen. Daar hoef je niet eens iets exotisch voor te doen. Een minivakantie in de Ardennen volstaat, zeker als je daarbij ook een uniek logeeradres kiest. Trek op avontuur in het bos, maak je hoofd leeg, kom tot rust aan het klaterende water en praat gezellig bij rond het haardvuur. In deze vijf bijzondere vakantiehuizen kan jullie vakantie niet meer stuk!

3 reacties

  • Ken Poleunis

    6 jaar geleden
    Mike, Emirates via cheaptickets.be. 1 nacht hilton 236 euro via trivago.
  • Mike Vanderkerken

    6 jaar geleden
    Ken, 1500 € voor 12 personen naar Dubai ? Graag het reisbureau die dit kan verzorgen.
  • Ken Poleunis

    6 jaar geleden
    Goe zot. Saint-Vith 1.025 Euro per nacht. Erezée 75 euro per nacht voor lakens. Zijn dat van pure zijde misschien? 1.500 per nacht. 2 Maandlonen voor een weekendje Ardennen. LOL. Dan liever naar Dubai in Ritz Carlton vliegtuig inbegrepen 1.500 voor het weekend. De 2 andere zijn zeker het bekijken waard.