Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Klaas De Scheirder

Relschopper Turnhoutsebaan ook verdacht van verkrachting

Mohammed El J., één van de relschoppers van vorige zomer op de Turnhoutsebaan in Borgerhout, stond gisteren opnieuw voor de strafrechter. Hij wordt verdacht van de verkrachting van een slapende, jonge vrouw. De feiten kwamen aan het licht toen de politie tijdens het onderzoek naar jongeren die twee agenten van een fietspatrouille te lijf waren gegaan na een verkeerscontrole.

18 reacties

  • Ahmed Amrani

    5 jaar geleden
    De natte droom van Almaci en Beels om eens bepotteld te worden, maar helaas die Marokkaanse moslims hebben ook hun grenzen.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    ne vlaming had al van bij het bezien van dat filmpje in de petoet gezeten,maar de nieuwe belgen,doen zulke dingen niet of het was alweer met toestemming van de jonge dame in spee ,wat ook weer zou kunnen natuurlijk,het is ook handig te weten dat de rechtbanken en politie herhaaldelijk spullen kwijtspelen,of toevallig hebben meegenomen,misschien was het wel een Iphone
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Een vreemdeling mag dat toch? Of niet ?
  • Ria Adams

    5 jaar geleden
    Waarschijnlijk niets aan de hand moest het een echte Antwerpenaar zijn zat hij dik in de problemen.
  • danny janssens

    5 jaar geleden
    Wouter wou het stad opkuisen. Denk dat die nog enkele jaren voort kan in zijn sites. Maar we weten dat groen in de ontkenningsfase zit. De kiezer verwennen met schone lucht , en verder graaien met het verkopen van gebakken lucht.