Direct naar artikelinhoud
Tv-tips

Dit mag u niet missen op tv vanavond

Dancing with the Stars.Beeld Vier

Vanavond geven bekende Vlamingen - en Fabrizio, verleider uit Temptation Island - het beste van zichzelf in Dancing with the Stars. Toch maar liever wat fictie?  Het film- en serieaanbod is legio.

Billy

Theo Maassen schetst in zijn regiedebuut een tragikomisch portret van een verlegen buikspreker (Bruno Vanden Broecke) die door zijn grofgebekte pop in een lastig parket terechtkomt.

Om 20.40 uur op CAZ

Liar

In deze nieuwe Britse thrillerserie worden lerares Laura Nielson en weduwnaar Andrew Earlham kort na hun eerste date meegesleurd in een spiraal van bedrog en ontreddering. Tijdens hun eerste afspraakje zit het meteen goed, maar de volgende dag blijkt er iets verschrikkelijks gebeurd. 

Om 20.40 uur op één

Joanne Frogatt schittert in ‘Liar’.Beeld REUTERS

Dancing with the Stars

Vanaf vandaag staat uw vrijdagavond in het teken van dansen. In deze nieuwe liveshow zetten onder meer Kat Kerkhofs, Peter Van Asbroeck en ‘Temptation’-verleider Fabrizio hun beste beentjes voor.

Om 20.35 uur op VIER

Kiss Kiss Bang Bang

Doldwaas regiedebuut van Shane Black, die een heerlijke ode brengt aan de film noir met deze zelfbewuste actiekomedie waarin Robert Downey Jr. en Val Kilmer zich zichtbaar te pletter amuseren.

Om 23.30 uur op één

Mississippi Burning

Meeslepende thriller gebaseerd op waargebeurde feiten tijdens de segregatiecrisis van 1964 in de VS. Werd destijds genomineerd voor zes Oscars.

Om 21.45 op Canvas