Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Meisjes tussen 11 en 17 jaar gedrogeerd en verkracht met plastic zak als condoom in Engeland: daders krijgen zware celstraffen

In Groot-Brittannië is een bende van 20 mannen veroordeeld tot hoge celstraffen wegens het systematische seksuele misbruik van 15 meisjes. De leider van de bende verdwijnt zeker 18 jaar achter de tralies. Andere verdachten kregen tussen de 5 en 18 jaar gevangenis. 

25 reacties

  • imke de meester

    5 jaar geleden
    hopelijk zijn dat "echt" jaren, en niet zoals hier.
  • Louis Nelis

    5 jaar geleden
    Vijf tot achttien jaar de cel zware straffen? Dat is een zieke grap zeker? Effectief levenslang is de enige juiste en gepaste straf.
  • jean Lenssen

    5 jaar geleden
    belachelijk lage straffen maar vergeet niet dat kindermishandelaars/verkrachters van andere gedetineerden ook een speciale behandeling krijgen. het gaatje zal pijn doen en de eerste dagen moeilijkheden veroorzaken om te zitten.
  • André Ducournau

    5 jaar geleden
    Er moet ook een grondig onderzoek komen naar de politie. Er werden immers meerdere klachten ingediend waar nooit iets is mee gedaan. Levenslang zou ik nu niet zo'n belachelijk lage straf noemen. Dat hij kan vrijkomen na 18 jaar betekent ook niet dat dit automatisch gebeurd. Het België niet.
  • Chris Michiels

    5 jaar geleden
    Ik vind de straffen maar peanuts voor lafaards van dat allooi!!!