EPA
Volledig scherm
© EPA

Marc Márquez hoort bij de allergrootsten met vijfde wereldtitel in MotoGP

De Spaanse motorcoureur Marc Márquez heeft voor de vijfde keer in zijn loopbaan de wereldtitel in de zwaarste motorklasse, de MotoGP, veroverd. 

9 reacties

  • Lucien Mertens

    5 jaar geleden
    Dan kan u eigenlijk ook geen respect hebben voor Rossi zelf nietwaar meneer Fransaert, die haalde namelijk krek dezelfde fratsen uit toen hijzelf een twintiger was, zoals zovelen voor, na en met hem. Dat hij al meerdere keren de uitgestoken hand van Marquez weigert is trouwens geen uiting van sportiviteit. Men kan vrezen dat hij gewoon moeite heeft met het talent en prestaties van Marquez...
  • Philippe De Naeyer

    5 jaar geleden
    Freddy jij uw mening, ik de mijne. In de F1 blijft het ook spannend tot het einde. Mss idd ook niet voor de titel maar heb je de inhaalrace van verstappen mss gemist gisteren? En dat is echt niet de eerste maal. Beide leuke sporten om naar te kijken. Enerzijds is het ook logisch dat er meer inhaalmanoevres zijn in de moto gp, daar kan je met 4 naast elkaar door de bocht gaan, dat lukt niet met een wagen die 4x zo breed is he.
  • Christophe De Nauw

    5 jaar geleden
    Philippe, inderdaad veel spannender. De strijd om het kampioenschap misschien niet maar bijna tijdens elke race dit seizoen waren er heel veel inhaalmaneuvers en bleef het lang spannend tot de laatste ronde of zelfs bocht. Dus F1 kan hier bijlange niet aan tippen.
  • Raymond Terwingen

    5 jaar geleden
    Wat een topper!!
  • Alain Maes

    5 jaar geleden
    Nu nog wereldkampioen worden op een ander merk dan honda