Zwarte vrouw krijgt racistische verwensingen naar het hoofd geslingerd tijdens vlucht Ryanair

Op sociale media circuleert een video waarop te zien is hoe een zwarte vrouw racistisch wordt bejegend door een medereiziger tijdens een vlucht van Ryanair. Een andere passagier filmde het incident dat nu voor veel ophef zorgt.

96 reacties

  • Palmus Darksky

    5 jaar geleden
    Ondertussen is het voor iedereen duidelijk en is dit een geval van racisme dat in elk geval strafbaar is en waarvoor die passagier van boord kon gehaald worden. Dit is een slecht voorbeeld die opnieuw enkelen zal inspireren om dit walgelijk gedrag te vergoeilijken.
  • Marcel Bontinck

    5 jaar geleden
    Als je denkt dat vliegen duurder maken de oplossing is ben je mis Lode.Wanneer ik van het vliegtuig stap wat vrij regelmatig gebeurt en ik door de business class naar de uitgang ga denk ik steeds dat ik een varkensstal passeer.
  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Onbegrijpelijk dat die man niet uit het vliegtuig werd gezet. Die crew moet op het matje geroepen worden. Hopelijk gaat het parket hem een gepaste straf geven en wil geen enkele vliegtuigmaatschappij dit varken nog meenemen. (tenzij in de bagageruimte tussen de andere dieren)
  • wesley netnem

    5 jaar geleden
    Zulke idioten zijn een schande voor de Mensheid ! En Ryan Air is nu wel de Laatste maatschappij waarmee ik zou vliegen ik betaal nog liever het dubbele bij een andere maatschappij ! Van die Zotten zouden ze een levenslang Vliegverbod moeten geven !!
  • Marie-Anne Vermeersch

    5 jaar geleden
    Beseft die man eigenlijk wel hoe zielig hij is.