AFP
Volledig scherm
© AFP

“Courtois niet de muur die men verwachtte” en “Lopetegui bleef verbijsterd achter na vertrek Ronaldo”: Spaanse pers over nachtmerrie Real

De roep om het ontslag van Julen Lopetegui klinkt steeds luider. “Onvermijdelijk”, luidt het in de Spaanse pers. Een overzicht. 

12 reacties

  • Gabriel Daniels

    5 jaar geleden
    Wat is er in hemelsnaam met Courtois bij Real aan de hand? Bij Alavés de match verloren (1-0) door een inschattingsfout op een hoge bal en gisteren thuis tegen Levante (1-2) bij het eerste doelpunt opnieuw een inschattingsfout (te vroeg of te laat uitgekomen) bij een doorbraak van Nogales. Twee verliesmatchen van Real die Courtois op zijn kap kan schrijven! Indien hij nog zo'n paar flaters begaat, dan zal zijn status van 1e keeper snel voorbij zijn.
  • Gunther Van Goethem

    5 jaar geleden
    Ronaldo verkopen is de enige fout en een wereldkeeper vervangen door een blaas doet ge ook niet, ra ra wie is de blaas
  • manuel verdonschot

    5 jaar geleden
    De keeper kan het falen van de verdediging niet alleen aan he
  • Herman Thys

    5 jaar geleden
    Blijkbaar ben je nooit sant in eigen land maar wat een kwakkels. De ploeg draait niet en daarmee uit. Straks is Courtois nog verantwoordelijk voor het zwakke spel van bvb een Kroos en Modric die hun draai maar niet vinden en een verdediging die kaas met gaten doet blozen.
  • Karel Bellen

    5 jaar geleden
    Real Madrid zou beter Mignolet gekocht hebben, een wereldkeeper met zo'n sterke mentaliteit. Courtois wilde zelf zo graag naar Real Madrid. Ze hebben trouwens al een goeie keeper met Navas.