Foto Jan Aelberts
Volledig scherm
© Foto Jan Aelberts

Dit zei Bart De Wever dit jaar vóór de verkiezingen over Groen, en dit zegt hij nu

“Geen haar op mijn hoofd dat eraan denkt om met Groen te besturen.” Dat zei burgemeester Bart De Wever (N-VA) voor de zomer na de 10 Miles in Antwerpen. De uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen heeft hem schijnbaar op andere gedachten gebracht, want de N-VA-voorzitter houdt nu toch de deur open voor een groene bestuursdeelname in de Scheldestad. Er wordt getwijfeld aan zijn oprechtheid.

157 reacties

  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Idiote rechtsen kakken op links, idiote linksen op rechts. Het feit is dat in Antwerpen de N-VA verplicht is door de verkiezingsuitslag om samen te werken met Groen. Het zijn niet beide partijen die dit beslissen, het zijn de kiezers. Dit is nu eenmaal het gevolg van ons democratisch systeem. Wie dit niet inziet is niet intelligent genoeg.
  • eddy bollaert

    6 jaar geleden
    Waarom nog kiezen voor dat circus. Ben het echt beu om deze gezever heel het jaar aan te horen.een bende kinderen bijeen en om de vijf minuten veranderen ze van gedacht.dat moet het vb geven.
  • Denis Van den broeck

    6 jaar geleden
    Dat is typisch politiekers ze zeggen wat ze absoluut niet willen maar ze bedoelen het tegenovergestelde. Trieste POLITIEKERS een schande om de kiezers zo in de kou te laten staan
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Een gespleten persoonlijkheid. Dat komt voor.
  • Benny Van den broeck

    6 jaar geleden
    Bartje met twee gezichten