Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Voetbal even terug een feest voor Malinwa: nieuwe leider in 1B heerst tegen Beerschot-Wilrijk (3-0)

De heisa is even vergeten Achter de Kazerne. Een intense topper tegen Beerschot-Wilrijk eindigde op 3-0. Storm, Togui en Engvall waren de doelpuntenmakers van dienst. Door het puntenverlies van Union eerder dit weekend klimt Malinwa naar de leiding in 1B.

12 reacties

  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Gian Redant en hoeveel van die 15000 supporters hebben voor hun ticket betaald.
  • Frank Rolus

    5 jaar geleden
    Mechelen was beter dan Beerschot geef ik als beerschotsupporter graag toe Dat de club onder voorbehoud speelde lijkt me logica men kan toch niet doen of er niets gebeurde . En dan de andere kant opkijken mooie geste van de supporters die hun club blijven steunen , maar dit kan de voetbalbond toch niet blauw , blauw laten ? Dan kan elke club zeggen het was een individuele daad daar hebben we niets mee te maken Als men in vorige jaren degradeerde op vermoedens wat moet hier dan gebeuren ???
  • DIRK SPRANGERS

    5 jaar geleden
    Tommy,tegen Tubeke waren er ook meer dan 13000 toeschouwers...
  • frankie bressinck

    5 jaar geleden
    Keeper van Beerschot deed wel erg weinig bij die tegengoals. Als die maar geen dikke envelop gekregen heeft! Als ze Beveren al 200.000€ geven voor een match te verliezen!
  • Tommy Tyriard

    5 jaar geleden
    Gian, hoe kan je als voorzitter van Malinwa zeggen dat de club er niets mee te maken heeft als er 3(!) bestuursleden betrokken zijn? En dat heeft niets te maken met het aantal supporters. als't tegen pakweg Tubeke zou zijn waren er 10000 man minder...