rv
Volledig scherm
© rv

VIDEO. Duizendtal KV Mechelen-fans wandelen in stoet naar stadion

Belgisch voetbalAlsof ze net kampioen gespeeld waren, trokken deze namiddag een duizendtal supporters van KV Mechelen naar het stadion. Niet om te vieren, maar om hun club een hart onder de riem te stelen in hun eerste wedstrijd nadat het opdook in een gerechtelijke dossier ‘Operatie Propere Handen’.

7 reacties

  • Frank Rolus

    6 jaar geleden
    KV Mechelen was beter daar niet van al ben ik Beerschotsupporter Maar doen of er niets aan de hand is kan dan wel wel heel erg makkelijk overkomen Als ik zeg als het bewezen wordt ja dan degradatie is onvermijdelijk hoe erg ook voor jeugd en supporters We gaan toch niet met twee maten en tweegewichten werken dan ??
  • Jens Pauwels

    6 jaar geleden
    @Claude Deslypere : Gelukkig weet jij dan meer als het gerecht. Als de 2 bestuursleden er voor verandwoordelijk zijn moete dan degelijk al de andere 1000de niet alleen supporters maar ook jeugd, spelers, staf en ga zo maar verder voor opdraaien.. Er moet iets gebeuren en er moeten straffen volgen maar wat jij zegt is wel heel kort door de bocht.
  • DIRK SPRANGERS

    6 jaar geleden
    Beste Claude,net zoals om er enkele te noemen Standard - Anderlecht en andere Lierses in het verleden ??
  • Claude Deslypere

    6 jaar geleden
    Spijtig voor deze supporters, maar als er enige gerechtigheid bestaat moet deze club geschrapt worden...
  • Willy Verstraeten

    6 jaar geleden
    KV is een warme familiale club met de beste en trouwste supporters van het ganse land en de laatste Belgische Europabeker winnaar. Een club met zo'n trouwe aanhang en voetbalverleden kan en mag niet verdwijnen. K.V. FOREVER. You'll never walk alone !