Bart Boterman
Volledig scherm
© Bart Boterman

Bestuurder opgepakt die te voet wegvluchtte na crash tegen gevel, man had nog rijverbod lopen

In Esen bij Diksmuide doorboorde een auto afgelopen nacht de gevel van een woning. De bestuurder van een Mercedes reed kort na middernacht op de Roeselarestraat richting Zarren toen hij op een recht stuk de controle over het stuur verloor. Na de crash vluchtte hij te voet weg, maar hij kon vanavond thuis opgepakt worden.

94 reacties

  • Ronald Rutsaert

    5 jaar geleden
    Mocht hij in de gevangenis gezeten hebben zoals het hoort was dit niet gebeurd....maar ja men kent stilaan onze rechtspraak !
  • Edouard Malecki

    5 jaar geleden
    Vorige maand geflitst met 51per uur ,50euro boete,maar ja ik heb dan ook geen rijverbod.
  • Jos Plessers

    5 jaar geleden
    Schering en inslag.Rijden zonder rijbewijs..en maar Flitsmarathon houden.Pak die veelvoudig overtreders eens keihard aan.Bezittingen(huis etc)verbeurd verklaard etc.Met dit risico in het achterhoofd,zullen ze wel 2 x nadenken.
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    "Allicht wordt het rijverbod meteen verlengd met minstens 15 dagen"? Dat zou er nog moeten aan mankeren! Wie rijdt terwijl hij rijverbod heeft, en zeker wie tijdens die periode een ongeval veroorzaakt, zou een levenslang rijverbod moeten krijgen!
  • Roger Rymen

    5 jaar geleden
    Altijd hetzelfde: "De man was gekend bij politie en liep al meerdere rijverboden op. Zijn laatste rijverbod was nog lopende". Waarom wordt de wagen van dergelijke individuen niet aangeslagen? Waarom hebben de talloze hardroepende politieke partijen niet een dergelijke wet gestemd die dat mogelijk maakt? Waarom nemen die niet de stier bij de horens?