AP
Volledig scherm
© AP

Vandoorne schuift op naar plek 11 - Hamilton moet nog even wachten op vijfde titel, Räikkönen viert in VS

Formule 1Lewis Hamilton (Mercedes) moet nog even wachten op zijn vijfde WK-titel in de Formule 1. De Brit eindigde in de GP van de Verenigde Staten op een derde plek, maar zijn enige overgebleven concurrent Sebastian Vettel finishte als vierde. Niet voldoende dus om nu al te triomferen. Kimi Räikkönen (Ferrari) ging met de zege aan de haal, voor een indrukwekkende Max Verstappen. Stoffel Vandoorne reed met een elfde plaats net niet in de punten. 

27 reacties

  • Bram Collins

    5 jaar geleden
    Niet alleen Ocon, ze zitten ook al een paar jaar achter Max aan, trouwens Ferrari ook. Maar Mercedes heeft al een andere reserverijder. Dus, valse hoop mensen.
  • Ricardo Paulssen

    5 jaar geleden
    Peter Thys, Max zat op de limiet, Kimi had hij zeker nooit kunnen passeren en denk ook niet dat hij het geprobeerd zou hebben. daarnaast suggereer je dat beide niet slim zijn... coureurs kunnen onderling niet communiceren in de wagen dus vraag me af hoe jij dat zou doen dan.
  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    mochten beiden slimmer geweest zijn dan hadden ze voor de eerste plaats kunnen strijden. Want door hun onderling wedijveren kon Kimi met een wagen die zowel Verstappen's als Hamilton's wagen niet achter zich houden ze afhouden.Door dat wedijveren verloren ze tijd ten opzichte van Kimi!Als twee honden vechten voor ........
  • Lucaz Keizer

    5 jaar geleden
    Succes in een mechanische sport, heeft 2 componenten. Eerste is talent van de atleet/sporter. Tweede is hoe competitief je machine (auto, moto,...) is.(met in het verlengde het team...) Het eerste hebben Max en Stoffel allebei. Het tweede is het pijnpunt. Er is gewoon geen vergelijk te maken tussen beide wagens.
  • Stefanie, Fanny Verhuysen

    5 jaar geleden
    Joepie, Stoffel op 17de en Max op 18de startplek, onze strijkkampioen 'schuift' op naar plaats 11 de Limburger naar 2. Het is toch godgeklaagd.