BELGA
Volledig scherm
© BELGA

“Minder compensaties voor treinreizigers bij vertragingen in nieuwe beheersovereenkomst NMBS"

BinnenlandDe reizigersverenigingen TreinTramBus en Navetteurs.be schieten het recentste ontwerp voor de nieuwe beheersovereenkomst van spoorwegmaatschappij NMBS af. “Er zijn opnieuw stopplaatsen bedreigd, er gaan nog meer loketten gesloten worden en de compensatie bij vertragingen wordt afgebouwd", hekelen de verenigingen in een persbericht. "De insteek 'de klant centraal' is verder weg dan ooit."

21 reacties

  • William Van den Berghe

    5 jaar geleden
    Nog zo een politiek verkloot bedrijf.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Gewoon 30 minuten later aankomen op je werk bij de spoorwegen. Dat zou toch geen probleem zijn bij de NMBS, Ramon Simon. Nog niet gemerkt dat ze bij de NMBS glijdende werkuren hebben. Overigens past dat toch bij een spoorwegmaatschappij.
  • Ramon Simon

    5 jaar geleden
    Bij een sollicitatie gesprek bij de NMBS, of als je er werkt, gewoon 30 minuten later aankomen, blijkbaar is dat geen vertraging.
  • Dirk Vregels

    5 jaar geleden
    Efficientie van een bedrijf begint vanaf de top, inefficientie begint ook vanaf de top. Dus waar moet je beginnen te veranderen en te snoeien?
  • Louis Heyens

    5 jaar geleden
    @ ANN LIMBOS: Binnenkort moeten we betalen om op het perron te MOGEN staan ! Blijkbaar heb je nog nooit gehoord van een perronkaartje ... Wie geen treinkaartje had, kon een perronkaartje kopen, bijvoorbeeld om een reiziger uit te zwaaien of om treinen te spotten