VTM NIEUWS
Volledig scherm
© VTM NIEUWS

“Negen uur niets eten of drinken”: dit is waarom bagagisten staken

Op de luchthaven van Zaventem zijn tot nu toe al 180 vluchten geschrapt door de staking bij bagageafhandelaar Aviapartner. Duizenden passagiers moesten een andere oplossing zoeken, waardoor lange wachtrijen ontstonden en passagiers gefrustreerd raakten. Maar waarom staken de bagagisten? VTM NIEUWS sprak met enkele werknemers.

84 reacties

  • marc Teleurgesteld

    5 jaar geleden
    Wel dat hebben de reizigers aan zich zelf te danken, de vluchten kunnen nooit goedkoop genoeg zijn. Vergeet niet dat alles terug keert als een boemerang.
  • Stefan Vantstraat

    5 jaar geleden
    Stop met zagen en ga ergens anders werken. Simpel toch? Waarom de mensen hun zuurverdiende vakantie in het 100 sturen?
  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    Als de bazen te gierig zijn om genoeg personeel aan te werven omdat de Heilige Koe Winst nooit vet genoeg lijkt gemest te kunnen worden met werkerszweet, dan kookt het potje over. "Staken baat, werken schaadt" . Spijtig dat passagiers de dupe zijn en niet de geviseerde bazen zelf.
  • Caesar Lask

    5 jaar geleden
    Iedereen die denkt het beter te weten, dat zijn de mensen die goedkoop op vakantie willen gaan, wie betaalt er echt de prijs voor denkt u? Doe het werk dan maar eens zelf voor 2 weken, we zullen dan nog eens horen. Aan de bagagisten van avia, klopje op de rug.
  • Didier Stoefs

    5 jaar geleden
    Doorgaan tot het bitter einde .Laat die rijke bazen nu maar betalen .Maken al winst genoeg op de kap van de werkneemster .