VRT
Volledig scherm
© VRT

Missie geslaagd! ‘F.C. De Kampioenen’-marathon van 24 uur in bioscoop nu echt op komst

ShowbizzMiserie, miserie, miserie... zou Fernand Costermans zeggen in ‘F.C. De Kampioenen’. Maar voor de fans is het wél goed nieuws: VRT heeft de ludieke uitdaging die ze aangingen op Twitter verloren. Daar riep iemand op om 24 uur lang een ‘F.C. De Kampioenen’-marathon te organiseren, als hij 5.000 retweets kon verzamelen. 

12 reacties

  • willy verbeeck

    5 jaar geleden
    Ongelofelijk, ik snap echt niet dat daar nog iemand naar kijkt! Wel in elk geval veel plezier gewenst, als ik maar niet mee moet!
  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Dit zou ook een leuk idee zijn voor op tv. Al de kampioenen aflevering na elkaar zien (zou een vijftal dagen duren). Komaan één extra kijkers! Het zijn wel herhalingen, maar het blijft leuker en grappiger dan de meeste programma's die men tegenwoordig uitzend. VTM kan hetzelfde doen met Lili en Marleen.
  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Goed idee, mss komt er op die manier nog eens volk in de Kinepolis!
  • birgitta broch?

    5 jaar geleden
    Haha naar een 24 uur Harry Potter marraton kan dit er ook nog wel bij
  • Thierry Piette

    5 jaar geleden
    Wat een domme reacties hier. Als er nu mensen zijn die dat willen zien, wie zijn jullie om hen te veroordelen? Vertel ons eens wat jullie passies zijn & zouden jullie het dan leuk vinden mochten er mensen regaeren zoals jullie hier reageren? Ik zeg altijd: "Doe wat je moet doen om gelukkig te zijn."