Miljarden tekort voor vernieuwing rioleringen

Als Vlaanderen zoals beloofd zijn rioolsysteem tegen 2027 in orde wil brengen, is daarvoor minstens 2,7 miljard euro extra nodig boven op de voorziene budgetten. Dat blijkt uit een nieuw rapport van de Vlaamse Milieumaatschappij, schrijft De Tijd.

70 reacties

  • Tom Faes

    5 jaar geleden
    Zo zie je maar volgens de nva gaat alles goed maar zitten de problemen ondergronds. Na de verkiezingen in mei ,komt alles naar boven of hoe kunnen we de bevolking bedriegen . Dank u mijnheer de wever.
  • jo vandenberghe

    5 jaar geleden
    Het geld dat ze konden gebruiken voor de rioolwerken zit in panama en andere financiele paradijzen.Maar zo moet het volgens de OVLD en NVA.
  • Karel Valgaern

    5 jaar geleden
    eric fewan: dan kan je beter eens de ganse vlaamse circus parlement en regering eens een jaartje opschorten. Heb je nog meer miljarden gewonnen...
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    De geraamde kosten voor die F-35 zijn voor de komende 30 jaar 12,5 miljard. Daar kun je de rioleringen mee vernieuwen en een moderne kerncentrale mee zetten. En de ervaring leert ons dat we later zullen vast stellen dat die geraamde 12,5 miljard een zware onderschatting zal geweest zijn. Met het verschil kan je waarschijnlijk ook nog eens de Oosterweel verbinding realiseren.
  • GERARD DE PELECIJN

    5 jaar geleden
    Er zijn zakken die leeg zijn en er zijn zakken die vol zitten!