(illustratiefoto)
Volledig scherm
(illustratiefoto) © Photo News

Antwerpen strijdt samen met Nederlandse ngo tegen tienerpooiers

BinnenlandOm het groeiende fenomeen rond tienerpooiers beter te kunnen bestrijden, gaat de stad Antwerpen informatie uitwisselen met de Nederlandse ngo Terre des Hommes. Zij richtten in Nederland een meldpunt op voor tienerprostitutie.

2 reacties

  • Rania Desaegher

    5 jaar geleden
    Waarschuw dan de meisjes over welke dubbele nationaliteiten het meestal gaat, of gaat politieke correctheid boven veiligheid?
  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    Uit welke bevolkingssegmenten zijn de pooiers afkomstig ? Consequent optreden betekent eerst de feiten lokaliseren bij constatatie, laten sanctioneren en zeker statistieken opstellen waarbij objectief-correct "man en paard" genoemd wordt zonder politiek-correcte schroom om zo consequent het probleem te kunnen situeren en nadien in te dijken. Rond de politiek-correcte pot draaien redt geen meisjes die prooi werden, worden of zullen worden van pooiers.
  1. OPROEP. Deed jij ooit een DNA-test en wat heb je ontdekt?
    7

    OPROEP. Deed jij ooit een DNA-test en wat heb je ontdekt?

    “Er zijn in mijn generatie veel meer mensen die niet weten dat ze met donorsperma verwekt zijn. Ik zou zeggen: als je denkt dat je niet op je familie lijkt, ga dan voor een DNA-test”, zegt een 45-jarige Limburger nadat hij zijn biologische vader heeft ontdekt via MyHeritage.com, een online platform dat meehelpt om je stamboom samen te stellen. Zijn ‘vader’ dacht enkel dat hij zaad had gedoneerd voor wetenschappelijk onderzoek, niet om kinderen te verwekken. De zaak kwam aan het licht toen hij een commerciële DNA-test deed.
  2. Brengt boze buurman paardenevents in Waregem in gedrang? "Als het aan ons ligt, worden alle wedstrijden met elektronische muziek hier afgeblazen”
    PREMIUM

    Brengt boze buurman paardene­vents in Waregem in gedrang? "Als het aan ons ligt, worden alle wedstrij­den met elektroni­sche muziek hier afgeblazen”

    Het conflict tussen een buurman en Sport Vlaanderen over evenementen op de terreinen in Waregem escaleert. Vorig jaar dwong de buurman met succes de annulering van jumpingwedstrijden af wegens geluidsoverlast. Dit weekend staat een dressuurwedstrijd gepland, terwijl de vergunning eigenlijk nog ontbreekt. Volgens zijn advocate Griet Cnudde zijn de activiteiten storend en illegaal. “Maar telkens onze aanvraag wordt goedgekeurd, tekent dezelfde buurman beroep aan...”, klinkt het bij Sport Vlaanderen.
    Waregem