Jean-François Tamellini (rechts) van het ABVV tijdens een vakbondsactie.
Volledig scherm
Jean-François Tamellini (rechts) van het ABVV tijdens een vakbondsactie. © Photo News

ABVV-kopstuk wil met eigen partij deelnemen aan komende verkiezingen

BinnenlandJean-François Tamellini, federaal secretaris van ABVV, denkt na over een eigen lijst bij de komende verkiezingen. Hij zegt teleurgesteld te zijn over de coalities die de linkse partijen in veel Waalse en Brusselse gemeenten hebben gesloten met MR.

113 reacties

  • Marc Camp

    5 jaar geleden
    Marc Statham, was het niet BDW die meer dan 500 dagen heeft gestaakt en daar bovenop nog een dikke vergoeding kreeg van een parlementarier terwijl stakens amper 30 euro per dag hebben. Wat neer komt mocht je een maand staken op amper 700 euro! Het is maar hoe je het bekijkt. Stzaken doet niemand graag, zelfs een delegee niet omdat het hem altijd geld kost.
  • Hendrik Goris

    5 jaar geleden
    Goed bezig, man, u heeft mijn sympathie! Ik steun u. Hoe meer linkse partijen, hoe liever.
  • Erik Bertels

    5 jaar geleden
    Wallonië moet inmiddels het meest werkonwillige plaatsje zijn in Europa. Alles is goed om niet te moeten werken. Hier wordt de luiheid tot kunst verheven. Al goed dat de Vlamingen er zijn om dit feestje blijvend te financieren.
  • Aaa Aaa

    5 jaar geleden
    de werkende mens en de gepensioneerden stemmen rechts , links heeft deze mensen in de kou laten staan, voor al het geen hier zomaar binnenkomt en van alles profiteert
  • dominique castelein

    5 jaar geleden
    Venezuela achterna,het plebs creveert van de honger en de apparatsjiks vetten zich vol ,het was zo in 1917 in Rusland,China,Cuba en nu Venezuela,verstandige man en zeggen dat er zijn die hem geloven