Sandra Bekkari legt uit waarom een mooie, stralende huid in de keuken begint
Je bent wat je eet, dat klopt. Maar wist je dat je ook zíét wat je eet? Wil jij graag een frisse, egale teint en een mooie natural glow? Zoek het dan niet alleen tussen de potjes en tubes in de badkamer: een mooie, stralende huid begint in de keuken.
Kraaienpootjes, rimpels, droogtelijntjes onder de ogen, verwijde poriën: het zijn vaak die details waarop we ons in de (vergroot)spiegel blindstaren. Maar wist je dat ze anderen niet eens opvallen, als ze naar je kijken? Uit onderzoek weten we namelijk dat het niet zozeer rimpels zijn die ons ouder doen lijken, maar wel een doffe, grauwe en oneffen teint. En – goed nieuws – die teint kan je in no time opfrissen, dankzij gezonde voeding. Zet wat meer wortelen op het menu. Carotenoïden zijn superboosters voor je huid: ze bezorgen je een stralende teint. Hello, natural glow!
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Ibericoham-, shiitake- of kreeft? Op Internationele Krokettendag kan je deze originele soorten bestellen
-
Vandaag is het Margarita Dag: 3 lekkere recepten om te proosten
Zet het ijs maar koud en haal de tequila naar boven, want vandaag, op 22 februari, is het Margarita Day. Het originele recept werd in 1948 bedacht door een zekere Margaret Sames. En nu is het nog altijd een van de meest bestelde drankjes in cocktailbars wereldwijd. Heb jij zin om vanavond zelf aan de slag te gaan? Dan serveren we drie recepten: de klassieker en twee funky varianten. Santé! -
PREMIUM
Deze 3 ovenschotels uit het nieuwe boek van Wim Ballieu zijn een portie pure nostalgie. “Ik heb een grote liefde voor gehakt en patatten”
Chef Wim Ballieu groeide op met de ovenschotels van zijn mama en metje Mariette. “Voor mij zijn die schotels nostalgie voor de smaakpapillen en de soul.” In zijn nieuwe kookboek ‘Ovenschotels’ verzamelde hij zesenzestig recepten, rangschikte ze per seizoen en zette de lokale telers en boeren in de schrijnwerpers. Het boek is nog niet uit, maar wij mogen jullie alvast exclusief drie recepten tonen: een kruidige parmentier, een verfijnd vispotje en een gezellige racletteschotel. -
-
Livios
Vermijd tot 20% rendementsverlies: zo reinig je je zonnepanelen (niet)
-
Lidl
Hartverwarmende winterkost: varkenshaasje met pasta en mosterdsausje
Dat je met een hasselback alle kanten uit kunt, bewijst dit recept. Geen aardappelen dit keer, wel een smaakvol varkenshaasje, heerlijke spirelli (al dente gekookt!), zongedroogde tomaten en worteltjes. Een hartig mosterdsausje maakt het geheel extra smeuïg. -
Jobat
Waarom ligt je nettoloon zoveel lager dan je brutoloon?
Wie zijn of haar loonbrief één dezer dagen onder de loep neemt, ziet in eerste instantie een mooi (bruto)bedrag staan. Groot is echter de teleurstelling als je ogen iets verder naar beneden glijden. Wat onderaan je loonstrookje als nettoloon rest - en dus op je rekening belandt - is een pak minder. Jobat.be schetst welke factoren dit verschil veroorzaken. -
Kiezen voor veggie of vegan op restaurant? Onderzoek wijst uit: dit simpel trucje haalt klanten over de streep
-
Last van een winterdip? Met deze opkikkers zet je een portie energie op tafel
-
3 plantaardige recepten die non-believers overtuigen, volgens Madam Bakster, Karola’s Kitchen en Elisabeth Van Lierop
Deze hele maand loopt in ons land de VeggieChallenge van EVA, die de Belgen meer plantaardig wil doen eten. Op zoek naar inspiratie? Karolien van Karola’s Kitchen, Elisabeth Van Lierop van plantbased.be en Laura Verhulst a.k.a. Madam Bakster delen hun beste tips om lekker plantaardig te koken en een recept dat een must is in je receptenboek. -
Jobat
Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloosheidsuitkering kan je dan rekenen?
Er komen heel wat formaliteiten bij kijken als je werkgever je ‘laat gaan’. Eén van de belangrijkste, waarvoor je ook zelf de nodige stappen dient te ondernemen, is de werkloosheidsuitkering. Terwijl je zoekt naar een nieuwe job – intensief én tijdrovend – zorgt deze vergoeding ervoor dat je niet zonder een inkomen komt te zitten. Maar wanneer heb je er recht op als bediende, en hoeveel bedraagt die uitkering? Jobat.be zoekt het uit. -
“De zee is onze achtertuin.” 3 topgerechten uit het nieuwe kookboek van de Zeeuwse BlendBrothers
5 reacties
Resterende karakters 500
Log in en reageerPeter Buyck
Danny Deronde
Joke T'Joen
Stan Vankoo
Annie Darden