Tessa (23) en Sara (25) zijn twee Belgische slachtoffers. De twee jongedames uit Leuven regelden hun vakantie in Marokko via Travelbird, maar moesten ter plaatse vaststellen dat hun hotel niet betaald was.
Volledig scherm
Tessa (23) en Sara (25) zijn twee Belgische slachtoffers. De twee jongedames uit Leuven regelden hun vakantie in Marokko via Travelbird, maar moesten ter plaatse vaststellen dat hun hotel niet betaald was. © RV

40.000 toeristen dupe van problemen TravelBird

ReisnieuwsZeker 40.000 toeristen zijn gedupeerd door de financiële problemen bij reisbureau TravelBird. De meeste van hen zijn Nederlanders. Dat zegt Carin Beckers, adjunct-directeur van garantiefonds SGR.

13 reacties

  • Danny Govaerts

    5 jaar geleden
    Waarom word de reklame en aanbiedingen van gravelbird niet oflijn gehaald. Ik bekom waarschijnlijk net als andere nog aanbiedingen .
  • ringo van der pulst

    5 jaar geleden
    Ik vind dat travelbird zelf verplicht zou moeten worden om een oplossing te zoeken voor het geld van hun klanten ,en niet de klant zelf.Zo is het makkelijk,je sluit je aan bij een verzekering en het is de klant zelf die alles moet doen om aan zijn geld te geraken.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    bij travel bird zijn er helemaal geen dupes ,iedereen wordt er naar behoren bijgestaan,wat een slechte titel,u bent niet bezig met een belgische touroperator,het is niet hun fout dat alles alsmaar duurder wordt.
  • Karel Bellen

    5 jaar geleden
    Ik heb dat nooit betrouwd, de prijzen klopten niet!
  • bram dequidt

    5 jaar geleden
    @ eric, volgende keer mss nog iets goedkoper willen boeken dan komt het zeker goed..