© Carlo Coppejans

Actrice Christel Domen al vier jaar zonder werk

De Antwerpse actrice Christel Domen (55), gisteren nog te zien in de herhalingen van Lili en Marleen op VTM, zit al vier jaar zonder werk thuis. “Ik ben teruggevallen op het minimum aan stempelgeld. En daar kan je niet van leven”, vertelt ze in het magazine Primo.

dhs

“Lobbyen is niet mijn sterkste kant. De feestjes en ­premières, waar je veel collega’s ziet, schuim ik ook niet meer af. Het kost gewoon veel energie. En zo vergeten mensen uit het vak stilaan je gezicht.”

Domen is bij het grote publiek vooral bekend als Nieke uit de VTM-serie Lili en 'Marleen'. Ze speelde daarnaast ook in zowel 'Thuis', waarin ze Martine vertolkte, als 'Familie', waarin ze Nathalie speelde. Ook haar echtgenoot Marc Coessens (64), alias dokter Frank uit 'Wittekerke', wacht tevergeefs op een nieuwe rol.

“Dokter Frank kleeft echt aan mij, wellicht tot in het rustoord. Alsof dat het enige is wat ik gerealiseerd heb”, vertelde hij vorige maand. Domen volgt ­intussen een koksopleiding. Al acht ze de kans ­uiterst klein dat ze professioneel kok wordt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER