Trebel viert met geboeide armen.
Volledig scherm
Trebel viert met geboeide armen. © Photo News

FT België 05/11. Trebel draagt goal op aan Bayat - Danjuma mist ook return tegen Monaco - KV Mechelen verkoopt recordaantal abonnementen

58 reacties

  • Frank Bolle

    5 jaar geleden
    Trebel moest beschaamd zijn tot in het diepst van zijn wezen. Niet voor niets allemaal Walen en Fransen die afgelopen weekend het handboeiengebaar maakten. Ten zuiden van de taalgrens bots je al gauw op sympathie wanneer je de boel belazert.
  • gert lans

    5 jaar geleden
    Ja als het niét kan tegen een ploeg die speelt met zijn 4de doelman, 12 gekwetste basisspelers, de slechtste start in 64 jaar, verschillende 17jarig , een penalty tegen krijgt die er géén was én je kan dan nog niet winnen dan is dat zéér bedenkelijk ! Vanaken werd er enkele keren gewoon afgelopen door Thielemans ,zéér gênant ! Sterren die schitteren ? Géén enkele gezien ! Zéér subjectief verslag !!!
  • Robert De Meulder

    5 jaar geleden
    Trebel mag onnozel doen want hij speelt ook in een onnozel ploegske.
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Ik denk dat 99% van de voetballiefhebbers zich van dat gebaar geen bal aantrekt. Toen Merckx tot driemaal toe de ganse aardkluit bedrogen had bleven de wielerliefhebbers ook bijna allemaal voor hem supporteren. Brood en spelen hé !
  • Herman Valaert

    5 jaar geleden
    wie de match gezien heeft tegen Waasland- en een beetje fair is : heeft ook gezien dat Waasland minstens 2 straf schoppen had moeten krijgen- iemand van Anderlecht hield bij een hoekschop voor Waasland duidelijk een speler van Waasland in de tang met beide armen .-Zoals altijd : SCHEIDS sluit de ogen / daar waar er vorige week nog een strafschop is voor gefloten ....Al jaren worden de ploegen in de onderste regio benadeeld ....