Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

1/4 van de Belgen voelt zich zondagavond al slecht voor de werkweek

Word jij zondagavond al misselijk bij de gedachte dat je morgen moet gaan werken? Dan ben je zeker niet alleen. Meer dan een kwart van de Belgen zit met hetzelfde gevoel. Misschien eens tijd om na te denken over een andere job?

7 reacties

  • Nico Herbots

    5 jaar geleden
    De gouden jaren zijn voorbij. Meer werkdruk, minder werkzekerheid, minder koopkracht, voortdurende aanvallen op de rechten van de gewone werknemer en op de vakbonden - die het ook wel wat te bont gemaakt hebben de laatste jaren, maar je moet het kind niet met het badwater weggooien - afbouw van de sociale zekerheid, werklozen en zieken allemaal over dezelfde kam scheren en labelen als profiteurs, ... Mensen zijn niet zonder reden ongerust en zelfs bang.
  • Hubert Vanmechelen

    5 jaar geleden
    Verander van job als jij je er niet meer goed bij voelt, wat een dooddoener ! De oorzaak waarom jij je plots slecht gaat voelen in een job heb je niet in de hand en op een bepaalde leeftijd zal je moeten kiezen voor zekerheid. Veranderen is dan niet langer een optie want je zal meestal aan loon inboeten. En laat het nu net de centen zijn waarom mensen gaan werken. Ja, ja, een goed gevoel hé !
  • Hubert Vanmechelen

    5 jaar geleden
    Op zoek gaan naar de job waarbij jij je goed voelt ? Wanneer ga je die vinden ? Door meerdere malen van job te veranderen ? Bedenk wel dat je nergens nog wordt aangenomen als je teveel van job verandert wegens niet loyaal aan de werkgever !
  • Jonas Gent

    5 jaar geleden
    Als de helft van je loon naar de belastingen gaat, dan weet je 't wel...
  • johanneke li

    5 jaar geleden
    het weekend is te kort om goed te zijn