Photo News
Volledig scherm
© Photo News

KV Mechelen-voorzitter Timmermans zet stap opzij: “Het belang van club, spelers en fans primeert”

KV MechelenJohan Timmermans (61) is niet langer voorzitter van KV Mechelen. Dat laat de club weten op haar website. “Ik stel vast dat louter het feit dat ik voorzitter ben en een gesprek had met de politie, voor onrust en een gebrek aan sereniteit zorgt”, zo zegt Timmermans. “Ik wil dan ook een stap opzij zetten, want voor mij primeert altijd het belang van KV Mechelen, haar spelers en haar fans.” 

56 reacties

  • Floris Roberto

    5 jaar geleden
    Hier klopt iets niet een kapitein die als eerste zijn schip verlaat. Remember die italiaanse kapitein die als eerste zijn schip verliet dat is Mr Timmermans ook aant doen het brand onder zijn voeten en is bang dat zijn zolen blijven plakken en niet meer weg kan. Suporters REDDEN hun mooie Club en het bestuur maakt het weer kapot.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Ik hoor het hem graag zeggen : “Het belang van de club, fans en spelers primeert.” Mijn hart breekt bij het lezen van zoveel onbaatzuchtigheid.
  • didier de coster

    5 jaar geleden
    toch raar dat telenet nu juist de matchen uitzendt van mechelen , dat is gewoon om de massa te paaien en sympathie te krijgen voor kv, om te zeggen , zoveel abonnementen daar , zo goede trouwe fans , ja das waar , maar vertel ons de waarheid over die natte pot aub ; cobw
  • Frank Rolus

    5 jaar geleden
    Die laat het schip achter zich Wat gaat er nog allemaal gebeuren met KV Mechelen dat zal het gerecht uitmaken maar goed ziet dat er niet uit Ja Carl Peeters ik kan je volgen op vermoedens waren vermoedens is Beerschot toen moeten zakken ik hoop het beste maar vrees er persoonlijk een beetje voor grt
  • Maurice Berden

    5 jaar geleden
    Dat pakske boter op zijn hoofd begint "warm" te worden geloof ik.