BELGA
Volledig scherm
© BELGA

In opspraak geraakte Publifin wordt Enodia

publifinDe Waalse intercommunale Publifin verandert op 30 november van naam en wordt Enodia. Dat meldt een woordvoerder van Nethys, de operationele poot van de Luikse intercommunale.

6 reacties

  • Danny Govaerts

    5 jaar geleden
    Ze veranderen de naam en voor de rest gaat het spel gewoon verder . Waarom zijn die niet veroordeeld voor schrift vervalsing ,fraude in bende ,en waarom is er niet overgegaan tot verbod op openbaar ambt bekleding... Zit vriendjes politiek hier voor iets tussen..
  • Fredien Vandervekens

    5 jaar geleden
    Moet Moreau dan weer examen "afleggen" bij het sprankelnieuwe frisse Enodia ? Die man zijn capaciteiten zijn toch befaamd ? Bij de Waalse sossen en christelijke humanitairen ? Al hadt de "opfrisbeurt" subtieler gekund !
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    Oude wijn in nieuwe zakken, de rovers blijven dezelfden.
  • RONNY DE PETTER

    5 jaar geleden
    En na de naamsverandering was er weer geld op de plank ! ik heb zo een déja vu gevoel zoals beweging.net met ARCO !
  • willem merken

    5 jaar geleden
    En hoeveel (duur betaalde) vergaderingen hebben ze daar voor nodig gehad? Ze dronken een glas, ze deden een plas en alles bleef zoals het was....
  1. “Dit slaat nergens op”: lgbtq+-organisatie annuleert verkie­zings­de­bat­ten na storm van kritiek over deelname N-VA
    UPDATE
    17

    “Dit slaat nergens op”: lg­btq+-organisa­tie annuleert verkie­zings­de­bat­ten na storm van kritiek over deelname N-VA

    De Brusselse lgbtqia+-organisatie RainbowHouse heeft twee verkiezingsdebatten geannuleerd na een stroom negatieve reacties over de deelname van N-VA. In een reactie zegt de organisatie “diep bedroefd” te zijn dat er twijfel over zou bestaan dat het discriminatie zou “normaliseren”. N-VA reageert verontwaardigd: “Het moet ophouden met het riedeltje dat wij een extreemrechtse, homofobe partij zouden zijn.”
  2. LEVENSVERHAAL. Op tien dagen verloor hij de strijd tegen kanker: wie was Hubert Hedebouw, de staalarbeider die zoon en PVDA-voorzitter Raoul inspireerde?
    PREMIUM

    LEVENSVER­HAAL. Op tien dagen verloor hij de strijd tegen kanker: wie was Hubert Hedebouw, de staalarbei­der die zoon en PV­DA-voorzitter Raoul inspireer­de?

    “Ik ga je missen, padre. Ik had echt geluk om je zoon te mogen zijn.” Hubert, de vader van PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw, is dinsdagochtend op 77-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Vader Hedebouw stond in ons land mee aan de wieg van uiterst links, dat in de laatste peiling flirt met 10% van de stemmen. Het levensverhaal van ‘Berten’ is opmerkelijk. “Ik kon met hem over alles praten, hij ging geen onderwerp uit de weg”, vertelt zoon Raoul.