© vijf

Ongelooflijk: Timtation schreef zich in als verleider voor nieuw seizoen ‘Temptation Island’

Tim, de kandidaat die het vorig seizoen wel erg bont maakte op ‘Temptation Island’, heeft zich opnieuw ingeschreven voor het programma. Ditmaal wilde hij als verleider zijn kans wagen, vertelde hij aan het Nederlandse programma RTL Boulevard.

ehu

“Ik zou direct weer meedoen”, vertelt Tim aan RTL. “Dit keer dan wel als verleider, nooit meer als koppel. Ik heb mezelf dan ook ingeschreven om mee te doen als verleider. Ik ben zelfs op gesprek geweest bij de makers, maar helaas, ze hadden al genoeg kandidaten.”

(Lees verder onder de video)

© vijf

Helaas, pindakaas. Al is er misschien nog wel een opening voor een terugkeer naar het scherm: als Vijf ooit beslist een ‘Temptation Island VIPS’ te maken, is hij de eerste om toe te zeggen. “Ik krijg nog steeds veel reacties op straat. Vooral leuke reacties, dat ik hun grote favoriet was in Temptation Island, omdat ik altijd mezelf gebleven ben.”

Tims relatie sneuvelde op ‘Temptation Island‘, met als trieste apotheose een woedende Deborah die zijn verlovingsring in het vuur wierp. Maar dat vindt hij niet eens zo erg, laat hij nog weten bij RTL. “Het is voor mij een teken dat het zo heeft moeten zijn. We hebben ook geen contact maar met elkaar. Ook niet met Cherish trouwens. Ik neem haar ook niets kwalijk. Het was haar taak om een spelletje met me te spelen, daar is Temptation Island voor. De tattoo van het kersje dat ik heb laten zetten voor Cherish blijft dan ook voor altijd staan.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer