Kristof Calvo.
Volledig scherm
Kristof Calvo. © David Legreve

‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ kan Kristof Calvo niet overtuigen: “Ik heb geen plannen om mijn rijbewijs te halen”

TV‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’, het programma waarin Jens Dendoncker boodschappen overbrengt, heeft gefaald. Groen-fractieleider Kristof Calvo heeft nog altijd geen rijbewijs. “Ik vind het gewoon niet zo’n leuk idee om met de auto te rijden”, zegt hij. 

9 reacties

  • Hendrik Patyn

    5 jaar geleden
    Moest men een rijbewijs nodig hebben om met de fiets te rijden, dan hadden er nog groenen een probleem. Wat een onnozel manneke....
  • glenn wouters

    5 jaar geleden
    Lekker groen. Dus iemand brengt je ergens naartoe. Die moet dan terug rijden om zijn werk te doen, en dan nog eens dezelfde rit op en neer om je te komen halen. Calvo is een nutteloze roeper, en draai hem 10 keer om. Het blijft een nutteloze roeper. Die vent heeft werkelijk nog niet 1 deftig voorstel zelf op tafel gelegd, maar anderen hun voorstellen wel afbreken.
  • Veronique De Winne

    5 jaar geleden
    Antiekeling ! Wees een man en leer met de auto rijden ! Gij loopt achter ! Gij zijt niet meer mee met de tijd . En dat zit dan in de politiek ! Verbazingwekkend dat gij wel een gsm hebt . Bel met een vaste telefoon , zo eentje met een draaischijf !
  • Phil Duncan

    5 jaar geleden
    Een expert geworden in profiteren van een ander om dan te kunnen zeggen als groen lid , ik heb geen auto . Belachelijk excuus , ik vervuil niet , een ander doet het voor mij. Typisch Calvo , het is altijd een nader .
  • WALTER WIELANDT

    5 jaar geleden
    onnozel fanatiek manneke !