Baron Albert Frère overleed maandag op 92-jarige leeftijd
Volledig scherm
PREMIUM
Baron Albert Frère overleed maandag op 92-jarige leeftijd © Photo News

Met deze truc ontloop je net als rijkste Belg Albert Frère erfbelasting

Rijkste Belg Albert Frère (92) liet bij zijn dood maandag naar schatting een slordige 6,6 miljard euro achter. De fiscus zal daarvan echter amper of niks te zien krijgen. Waar de modale sterveling al snel 9 procent erfbelasting wordt aangerekend, ontwijken grote vermogens via fiscale constructies veelal de staatskas. Het goede nieuws: ook u kan mits enige successieplanning op makkelijke wijze de erfbelasting ontwijken.

54 reacties

  • dirk claeys

    5 jaar geleden
    Erfbelasting betalen is voor geen enkele Belg nodig! Ga tijdig naar notaris! Trouwens voor iedereen gratis, maak een simulatie van je kapitaal en onroerend goed! Klein of groot en zoek een oplossing, geen cent word betaald met goed overleg!
  • LUCIEN MICHIELS

    5 jaar geleden
    En waar zit de NVA en de andere leden van deze regering maar ja de rijk nog rijker maken maar de klei werk de man de armoede in sturen dat kan deze regering wel.
  • michel van dam

    5 jaar geleden
    schandalig ja van de regering om die (st)erftax in te pikken, geld waar ook de gewone arbeider keihard voor heeft gewerkt, en dan een huis bouwen voor de kinderen later met een kater van de helft aan de belastingen af moeten geven. Het is gewoon diefstal of je nu rijk bent of arm.
  • Patrick Fransen

    5 jaar geleden
    Schaf die erfbelasting gewoon af, dan is het voor iedereen gelijk en hoeven er geen speciale truukjes uitgehaald te worden.
  • danielle vandamme

    5 jaar geleden
    inderdaad, KI betalen op iets waarop je al betaald hebt, en zogezegd een raming indien je het verhuurt, maar als je maar 1 woning bezit, dan woon je toch zelf in ! etc etc .........